2014-10-21

Mieko Family!

Sedan en liten tid tillbaka så är jag medlem i Mieko Family. Man kan säga att det är Mieko fishings pro-team koncept men familjen består av personer som har en nära relation till Mieko och som också är riktigt vassa sportfiskare, lite mer som en stor och härlig familj än många andra pro-teams helt enkelt! Vi som är med i familjen har alla på något sätt mycket kompetens inom sportfisket och tanken är att vi ska använda och testa produkter från alla olika tillverkare, vi är alltså inte bundna till att använda bara Miekos egna produkter. På så sätt så kan vi i Mieko Family försäkra att det som säljs av Mieko är ett heltäckande sortiment av marknadens bästa produkter.Jag är stolt över att vara en del av Mieko Family som för nuvarande innehåller ett gäng otroligt duktiga sportfiskare från hela vårat avlånga land. Jag tror att det kommer vara en rolig tid framöver för mig personligen och jag kommer säkert att lära mig en hel del och förhoppningsvis även kunna hjälpa andra i sitt fiske. Så här ser presentationen av familjemedlemmarna ut på Mieko fishings hemsida:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Magnus ”Mangeboy” Lindgren - En av Sveriges duktigaste betesbyggare och stolt pappa till bl a Azkikr som fångar många och stora gäddor varje år. Vi säljer Magnus beten i butiken och på nätet med stor framgång. Förutom att tillverka otroliga beten så fångar Magnus även otroligt stor fisk. Att ha med Magnus i Mieko Family betyder mycket för oss.
Tero Paakki - En av de mest ödmjuka sportfiskare vi träffat. Tero har inte bara mycket stor fisk på sitt samvete, utan även en kunskap om teknik, beten och utrustning som på många sätt kommer oss till nytta. Tero har landat en av de största gäddor som fångats under en tävling i Sverige. Skriver på  www.miekofiskeblogg.com

Jessica Dolk - Otroligt duktig flugfiskare, ismetare, jerkbaitare eller you name it. När hon inte fiskar så jagar hon och när hon inte jagar så läser hon till biolog vid Karlstad University. Jessica är förlovad med Håkan Rotter som även han är en duktig sportfiskare. Det är en stor ära för oss ha med Jessica i familjen. Hon kommer tillföra mycket! Skriver på  www.miekofiskeblogg.com
Robin Utbys - Pionjär inom vertikalfiske efter gädda och en otroligt duktig sportfiskare. Robin hjälper oss mycket när det kommer till utformning av Mieko-produkter men även vid testfiske av nyheter.
 
 
Markus Teilus - Markus passion för sportfisket är otroligt stor, men inte långt efter kommer hans intresse för media. Han läste tre år på Forshagaakademin och har seden dess flitigt skrivit artiklar och jobbat som guide. Förutom att vara egen företagare som guide, skribent och fotograf så är han butiksansvarig för Mieko´s Luleåbutik och driver Fiskenorrland.se.

John Hedström - Trots sin ringa ålder är John inne på sitt tredje år som guide i NordNorge på en Mieko Camp. 2013 gjorde John en lyckad satsning på riktat fiske efter fläckig havskatt som placerade honom på sportfiskekartan. När han inte arbetar säsong i Norge så reser John och fiskar jorden runt. John har studerat vid Forshagaakademin.
 
Albin Vegas Martinsson - Är vårt yngsta tillskott till Mieko Family, men ack så duktig. Efter två säsonger på Mieko´s Camp i Mehamn så har Albin vuxit och utvecklats till en otroligt omtyckt guide med stor kunskap inom det mesta som innefattar sportfiske. Även Albin har studerat vid Forshagaakademin.
 


Mats Nilsson - En av Sveriges flitigaste sportfiskebloggare och en otrolig talang när det kommer till att fånga våra fenade vänner. Hans blogg "fiskelycka i norr” är fylld med allt från intressant läsning till imponerande ingående statistik över hans fångster. Det är ett nöje att ha med Mats i Mieko Family.

Björn Larsson - En av pionjärerna inom gäddfiske i Norrland. Har tillsammans med Robin Utbys gett det riktade vertikalfisket efter gädda ett ansikte. Björn fiskar även utanför Norrland, gädda p 15,6 kg från Lödde Å och hälleflundra på 150 cm vid Tromsö Fiskecamp är några av hans meriter.
 
Håkan Westerlund - Norrlansdfiskare som vet hur man njuter av livet. Han njuter gärna av naturen vid en eld med en sotig kaffepanna vid sina fiskepass. Detta stoppar inte Håkan från att dra fina fiskar. Med ett gäng gäddor över 10 kg och lake över 4 kg visar han att njuta och fiska målinriktat inte är motsatser.

Henrik Rånman - En inbiten gäddfiskare som även driver bloggen HR Fishing. Henrik upptäckte tidigt fördelarna med jiggfisket efter gädda och sedan dess har resultaten inte låtit sig vänta. Trots att han är en gäddfiskare i grunden så kan även andra spännande arter så som abborre, lake och gös locka emellanåt.

Marcus Öqvist - Norrlandsfiskare som brinner för gäddfiske. Markus har tagit ett antal gäddor över 10 kg och fiskar helst med jigg. Sommartid lägger Marcus mer och mer tid på gösfiske i våra norrländska vatten.

David Nilsson - David brinner för gäddfiske. Han var med och utvecklade riktat vertikalfiske efter gädda och har ett imponerande PB på hela 14,1 kg. De senaste åren har David även fiskat en del öring och gös.
TEAM ACE OF PIKES - Robin Lindberg och Sebastian Åkerman ett team från Örebroområdet som går från klarhet till klarhet. Deras 2:a plats i Sportfish Master 2013 placerade dem på kartan ordentligt som ett av Sveriges mest hängivna team. Bloggen verkar vara deras andra hem och de spenderar mycket tid på att uppdatera den med rolig och nyttig information. TAOP har samarbetat med oss länge så deras plats i Mieko Family var självklar. Tack för att ni är med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar